Taquilla.com - Compara precios entre 40 proveedores de entradas oficiales

Entradas para Circ Alegría On Ice

0
Ver más info Ocultar más info

Benvinguts al màgic món del Circ sobre Gel! 'Circ Alegria On Ice', una experiència única on el circ tradicional es fusiona amb la innovació i la bellesa del gel per a oferir als espectadors un xou en el qual els artistes realitzen números circenses sobre la gèlida pista

A més dels actes tradicionals, l'espectacle compta amb efectes tecnològics avançats, entre els quals destaquen figures animatrónicas d'ossos, que interactuen amb els artistes i el públic. La incorporació d'aquests elements, juntament amb una cuidada posada en escena, transforma l'espectacle en una experiència visual i sensorial immersiva.

'Circ On Ice' és un espectacle per a tots els públics, en el qual el gel es converteix en un escenari viu i dinàmic, on la precisió del patinatge es combina amb l'espectacle del circ, oferint una proposta artística que aconsegueix captivar a nens i a adults.

  • Durada aproximada: 105 minuts (1 hora i 45 minuts).

Preu d'entrades

Les entrades per a l'espectacle ja estan a la venda. Els preus varien depenent de la data, la sessió i la butaca triada, però pots trobar entrades amb oferta des dels 12 euros.

Para esment a la nostra web perquè activem ofertes per a les teves entrades amb bastant freqüència. Visita el 'Circ On Hissi' de la forma més barata i assequible!

Dates

L'espectacle serà al Parc del Fòrum de Barcelona de l'1 de novembre de 2024 al 19 de gener de 2025. Tots els divendres, dissabtes i diumenges podràs gaudir de la màgia del gel amb 'Circ On Ice'.

Les entrades ja estan a la venda, pots aconseguir-les en la nostra web, no et quedis sense la teva!

Com arribar

L'espectacle 'Circ On Ice' es realitza al Parc del Fòrum de Barcelona. La direcció exacta és: Carrer de la Pau, 12, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

Pots arribar fins al recinte de la manera següent:

FAQ

Quant de temps dura la funció?

L'obra té una durada aproximada de 1 hora i 45 minuts.

Hi ha localitats per a PMR?

Sí. Estan marcades al mapa de butaques.

Hi ha descomptes per a Famílies Nombroses?

No hi ha descomptes per a col·lectius en concret, però sí que hi ha grans descomptes adquirint les entrades anticipadament a la web.

Des de quina edat cal tenir Entrada?

Els menors de 12 mesos no necessiten entrada. No ocuparan butaca.

Fotos

ERROR END

Opiniones

0,0
0 en total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Opiniones de usuarios

Se el primero en dejar tu comentario en Taquilla.com

Eventos Relacionados