Taquilla.com - Compara precios entre 40 proveedores de entradas oficiales

Entradas para Lapònia en Barcelona

0
Ver más info Ocultar más info

Lapònia és una comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet, i protagonitzada pels actors Míriam Iscla, David Bagés, Anna Sahun i Albert Prat.

En aquesta obra, la qual cosa anava a ser una vetllada de festa i il·lusió acaba convertint-se en una batalla entre germanes, parelles i cunyats. Una obra que ens farà pensar i riure alhora que ens plantejarà diferents situacions ètiques i morals que ens podrien passar a tots. La veritat és tan bona com diuen i la mentida tan dolenta?

Lapònia és el lloc en el qual dues famílies es troben amb la intenció de celebrar la Nit de Nadal i l'arribada de Papà Noel. Tot sembla anar bé fins que una de les criatures explica a l'altre que Papà Noel no existeix, i que és un personatge que ha estat creat perquè els pares puguin controlar als seus fills i fer que es comportin bé.

A partir d'aquí, les dues parelles s'enreden en una discussió sobre la veritat i la mentida, els costums i els valors familiars, i comencen a sortir a la llum diverses veritats ocultes. Quin secret inconfessable té cadascun d'ells?

  • Durada: 85 minuts
  • Recomanat a partir de 10 anys
  • Espectacle en català

FAQ

Quant dura Lapònia a Barcelona?

L'obra té una durada aproximada d'una hora i quinze minuts.

Per a quina edat és Lapònia?

Aquesta obra està recomanada per a majors de 10 anys.

Fotos

ERROR END

Opiniones

0,0
0 en total
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Opiniones de usuarios

Se el primero en dejar tu comentario en Taquilla.com

Eventos Relacionados